Groeitraject
op maat

voor kleine & middelgrote ondernemingen

Samen groeien, stap voor stap…

Een Online Marketingplan op maat

Online Marketing omvat een verscheidenheid aan strategieën, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), pay-per-click-advertenties (SEA), sociale media marketing (SMM) & contentmarketing

De meeste KMO’s gebruiken ten minste één van deze strategieën om hun producten of diensten te promoten. Of zouden toch moeten. Maar wij weten als geen ander hoe complex dit gegeven kan lijken.

Daarom is het onze missie om onze klanten in duidelijke taal en stap voor stap op weg te helpen. Op deze manier zorgen we ervoor dat we altijd binnen budget blijven, met de dringende dingen en de quick wins eerst. Om dan verder samen te groeien.

Van betalende zoekadvertenties en social media marketing tot SEO met een op maat gemaakt contentplan. Samen kijken we wat het beste traject is, en dit door gebruik te maken van de kanalen die het meest geschikt zijn voor je business.

En dit met verstaanbare uitleg & rapportages en aan betaalbare prijzen

Betaalbare Online Marketing
voor Kleine & Middelgrote Bedrijven

Om ervoor te zorgen dat alle KMO’s makkelijk en betaalbaar hun activiteiten online kunnen brengen & promoten hebben we onderstaande Groeitraject uitgewerkt.

De tools en platformen zijn grotendeels voor elk traject en onderneming hetzelfde, maar qua inhoud  en plan van aanpak verschillen deze uiteraard, aangezien elk bedrijf zen eigen diensten of producten aanbiedt en elk hun eigen insteek vergen.

Een kleinere traiteur heeft een andere doelgroep dan een middelgroot printer leasings bedrijf. Een lokale vakman voor sanitair & verwarming heeft een vrij beperkt aanbod van diensten terwijl een villaverhuurbedrijf op Ibiza een heel ander soort en veel uitgebreider aanbod heeft…

Groeitrajecten op Maat

Vanaf € 350 / maand (excl. BTW)
  • min. 3 Maanden bij opstart, nadien maandelijks opzegbaar
  • Full audit
  • Kort, middellang en langetermijnplan
  • Google Analytics set up (incl. pixels)
  • Coaching/Consulting
  • Website optimalisatie
  • SEO optimalisatie (onsite/offsite/linkbuilding)
  • Google Ads Setup + Optimalisatie
  • Social posts (+analyse)
  • Blog posts (+analyse)

Antwoord op de meest gestelde vragen

1 size fits all?

Zeker niet. Elk groeitraject is verschillend en is afhankelijk van jullie eigen doelstellingen en uiteraard is elk plan van aanpak verschillend en uniek voor ieders business. We gaan ieder op zen eigen tempo helpen groeien. Op deze manier kunnen we elk type business helpen en ervoor zorgen dat we binnen budget blijven. Het verschil zit hem in hoe snel we gaan, hoe snel we gaan opschalen en hoe snel we gaan groeien.

Wat is er dan juist inbegrepen?

Van een audit om jullie situatie in kaart te brengen, tot een volledig plan van aanpak, specifiek voor jullie producten en/of diensten. Met dit persoonlijk en op maat opgesteld plan kunnen we dan  prioriteiten gaan stellen rekening houdend met jullie eigen behoeftes en budget.

Zijn er ook advies/consultancy/meetings inbegrepen?

Uiteraard gaan we bij de start uitgebreid ingaan op jullie producten en/of diensten. Samen bespreken we wat de beste aanpak is. Maandelijks (of afhankelijk van wat we afspreken) krijgen jullie een duidelijke rapportage met de volgende stappen in jip & janneke taal uitgelegd. Bij vragen blijven we beschikbaar.

Hulp ter plaatse om het marketing plan te integreren met bestaande processen of digitalisering bij jullie kan ook aan interessante tarieven.

Wat bedoelen jullie met kort, middellang & lange termijn plan?

Per traject weten we uit ervaring dat er quick wins zijn die al een serieuze inpak kunnen hebben, terwijl andere stappen meer tijd nodig hebben om resultaat op te leveren. We zoeken samen naar de juiste balans om zowel op korte als middellange en lange termijn resultaten te verkrijgen.

Zijn er geen andere kosten?

Alle tools en platformen zijn inbegrepen, alsook de rapportages en meetings. Uiteraard weer afgestemd op jullie eigen behoeftes. Het enige wat er nog bijkomt zijn eventuele kosten van betalende advertenties zoals Google Ads of Facebook/instagram ads. Maar dit communiceren we ten alle tijde duidelijk en op voorhand.

Hangen we vast aan een contract?

Omdat we zelf van flexibiliteit houden en zeer slechte ervaringen hebben met wurgcontracten maken we geen gebruik van contracten met een vaste looptijd. Wel vragen we om ons minstens 3 maanden de kans te geven om jullie onze manier van werken te tonen en samen tot de best mogelijke resultaten te komen. 

Enkele succesvolle Groeiplannen

Webdesign & Development - Lokale Online Marketing Strategie

Verwarming & Sanitair Flaviani is dé totaalpartner voor alles van Verwarming & Sanitair tot Ventilatie en was daarom zelf ook op zoek naar een totaalpartner om hun te begeleiden in hun online aanwezigheid. 

We hebben samen met hen een groeiplan uitgewerkt waar we exact dit doen.

Naast een frisse en duidelijke website hebben we eerst ingezet op lokale aanwezigheid via hun Google My Business bedrijfspagina. Daarnaast hebben we ingezet op organische groei van hun Facebookbedrijfspagina door een contentkalender met leuke en originele posts.  De Google Ads campagne hebben we dan weer even on Hold moeten zetten door het te grote aantal maandelijkse offerteaanvragen waar we meer uiteraard super tevreden van zijn, ook al is dit dan minder werk voor ons voor nu :-)…. Volgende stappen zijn SEO en hun vacatures highlighten…

Lees de volledige case hier.

Online Marketing - Google Ads - SEO

IbizaDesk is dé Ibiza partner voor alle Ibizalovers! Voor een echt Ibizagevoel moet je bij hen zijn, van top villa’s te huur en wagenverhuur zonder de verborgen addertjes tot volledig verzorgde catering, de go to IbizaExpert.

Om hen verder te helpen groeien hebben we samen gekozen voor een SEO campagne, dus organisch en gratis scoren met zoekresultaten in Google, en met succes!

Met meerdere zoektermen voor hun verhuur verschijnen ze nu op de eerste 2 pagina’s van Google, zowel in algemene zoektermen als op afbeeldingen wat een boost heeft gezorgd in de aanvragen voor Villa en auto verhuur.

Volgende stappen zijn nog meer zoektermen op die eerste pagina’s krijgen en nog meer resultaat op afbeeldingen.

Webdesign & Development - Online boekingssysteem - Online shop - Lokale Online Marketing Strategie

Holos By Vanessa heeft via haar passie een mooie community gecreeërd waar iedereen kan meegenieten van het pottendraaien en mindfullness. Naast een mooie website die zonder twijfel hun boodschap overbrengt met een meer dan zen-gevoel hebben we hen kunnen helpen met groeien om de pottenbakworkshops & cursussen aan een breder publiek te tonen. 

Door in te zetten op lokale facebookcampagnes wisten we voor januari 2022 43 leads te verzamelen waaruit voor nu 16 sales  met een totale verkoop waarde van bijna €2000 aan een lead kost van €1,35.

Volgende stappen zijn SEO en terugkerende klanten via specifieke campagnes. 

 

Nog enkele tevreden klanten die samen met ons zijn gegroeid...