Online Marketing & Digitaliseringsstrategie

Je ideale klant met het juiste verhaal op het juiste moment bereiken

Een marketing of digitaliseringsstrategie is toch enkel voor grote bedrijven?

Niets is minder waar! Wij ondersteunen meerdere lokale bedrijven en KMO’s om hun online zichtbaarheid te garanderen en klanten te winnen en zo samen met hen in te zetten op gecontroleerde maar stevige groei.

De meeste KMO’s zijn over de jaren heen organisch kunnen blijven groeien doordat ze elke dag met volle overtuiging hun passie blijven uitoefenen. Maar velen merken toch dat online aanwezigheid onmisbaar is de dag van vandaag.

Een marketing strategie kan gaan van een goed opgezette Google My Business pagina ondersteunt door enkele leuke offline acties om je lokale zichtbaarheid te verbeteren tot een volledige digitale marketing strategie via verschillende kanalen.

We kunnen helpen zowel online als offline diensten of producten in de kijker plaatsen en enkel potentiele klanten in de buurt bereiken, maar je diensten of producten aan de ganse Benelux tonen kan ook perfect.

Gradatus (Latijn): Stap voor Stap

Uw klanten, prospects en partners zijn het hart en ziel van uw bedrijf. U moet uw marketingstrategie om hen heen bouwen. Stap 1 van marketing is begrijpen wat uw klanten willen.

Een duidelijke  en aantrekkelijke  site  die vertrouwen uitstraalt om je diensten of producten te tonen is uiteraard onmisbaar. Hier komt eigenlijk heel snel ook een Google My Business profiel bij wat maar al te vaak wordt onderschat en vergeten. Ga zelf maar eens na hoe dikwijls je gewoon de bedrijfsnaam opzoekt in google om de site, het adres en de reviews te checken…

De volgende logische stap is om zo snel mogelijk klanten die naar je diensten of  producten op zoek zijn naar je site te halen, dit kan vrij snel met SEA oftewel betalen advertenties.

Onmisbaar de dag van vandaag is social media om je potentiele klanten mee te  krijgen in je verhaal. Hier kan je dan ook Social media Marketing gaan inzetten om je boodschap ook via betalende ads aan doelgroepen te tonen of om mensen met remarketing terug naar je social media kanalen of site te krijgen na een eerder bezoek.

De meest efficiënte, maar ook moeilijkste stap is om mensen via SEO naar je site te krijgen. Pagina’s, blogs of andere teksten die je op de eerste pagina’s van de google zoekresultaten terugvindt stralen het meeste vertrouwen uit en converteren ook het beste. Maar dit moet je zorgvuldig opbouwen door alle voorgaande stappen goed op te bouwen.

E-mail marketing is nog steeds een zeer efficiënte manier om prospecten of vaste klanten op de hoogte houden.

Klaar om samen te Groeien?

Overdonderd door al die termen en verschillende stappen?

Geen idee hoe je dit het best aanpakt of op zoek naar een partner die je alles stap voor stap op een duidelijke en verstaanbare manier uitlegt zodat jij je op je business kan focussen?

Of twijfel je nog over wat dit gaat kosten?

Bekijk dan onze groeiplannen eens! Speciaal samengesteld om samen te groeien

Small

285 / maand (excl. BTW)
  • Blog posts (+ analyse) 1/mnd

Small

285 / maand (excl. BTW)
  • Blog posts (+ analyse) 1/mnd

Small

285 / maand (excl. BTW)
  • Blog posts (+ analyse) 1/mnd

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek...