Verwarming & Sanitair Flaviani

Uw totaalpartner voor Verwarming & Sanitair

Flaviani Verwarming & Sanitair: Van Lokale Speler naar Digitale Autoriteit

Verwarming & Sanitair Flaviani is dé totaalpartner voor alles van Verwarming & Sanitair tot Ventilatie en was daarom zelf ook op zoek naar een totaalpartner om hun te begeleiden in hun online aanwezigheid.

We hebben samen met hen een groeiplan uitgewerkt waar we exact dit doen.

Van een professionele website met lokale marketing tot SEA, Social Media Marketing en een volledig SEO plan van aanpak. 

Stap voor stap

Bij Gradatus Online Marketing & Digitalisering zijn we trots op onze samenwerking met Flaviani Verwarming & Sanitair, uw totaalpartner voor verwarming en sanitair. Door middel van diverse diensten hebben we Flaviani geholpen hun digitale aanwezigheid te versterken en uit te groeien tot een autoriteit in hun vakgebied.

Webdesign: Jouw online visitekaart

Een frisse en duidelijke website is vaak het eerste contactpunt tussen een bedrijf en zijn klanten. Voor Flaviani hebben we een moderne, intuïtieve website ontworpen die hun diensten op een overzichtelijke manier presenteert. Maar onze taak gaat verder dan alleen het ontwerp. We blijven de website analyseren en finetunen waar nodig om ervoor te zorgen dat deze altijd up-to-date en aantrekkelijk is.

Klik Hier om een kijkje te nemen op hun nieuwe website!

En ontdek zelf hoe hun online aanwezigheid nu een visitekaartje is voor hun vakmanschap.

Lokale Marketing: Klanttevredenheid en Zichtbaarheid

Via ‘Google My Business’ hebben we ingezet op lokale aanwezigheid voor Flaviani. Een succesvolle reviewcampagne heeft niet alleen gezorgd voor betere lokale zoekresultaten, maar heeft ook de uitstekende service en klanttevredenheid van Flaviani in de schijnwerpers gezet.

Social Media: Organische Groei

Met een doordachte contentkalender hebben we de organische groei van de Facebook-bedrijfspagina van Flaviani gestimuleerd.

Het resultaat?

Per organische post, dus zonder betalende advertenties, hebben we gemiddeld 1100 mensen bereikt. En dit aantal blijft groeien, maand na maand.

PS: met organische groei, bedoelen we, gratis, zonder ads!

SEO: Behoor tot de organische topresultaten

Met SEO hebben we Flaviani Verwarming & Sanitair geholpen om organisch hoger in Google te verschijnen, wat heeft bijgedragen aan hun online succes. Dit hebben we gedaan door in te zetten op backlinks, het technisch aspect van hun website te verbeteren en te zorgen voor kwalitatieve content op hun website. 

SEA & SMM: Overweldigend Succes

Onze Google Ads- en Facebook/Instagram-campagnes waren buitengewoon succesvol voor Flaviani. Zo succesvol zelfs dat we ze tijdelijk hebben moeten pauzeren vanwege het overweldigende aantal offerteaanvragen. In heel 2022 ontvingen we gemiddeld 16 kwalitatieve offerteaanvragen per maand, tegen een leadprijs van slechts €16.

Vacatureondersteuning

Maar dat is niet waar onze reis eindigt. We blijven nauw samenwerken met Flaviani om hun groeiambities te ondersteunen. Ook hebben we Flaviani geholpen met het highlighten van hun vacatures. Als een groeiend bedrijf heeft Flaviani behoefte aan getalenteerde mensen om hun team te versterken. We zullen hen ondersteunen bij het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten en het promoten van hun vacatures op de juiste kanalen.

Samen met Flaviani blijven we streven naar nieuwe hoogten, en we zijn verheugd om te zien wat de toekomst in petto heeft voor deze toonaangevende totaalpartner voor verwarming en sanitair. Bij Gradatus Online Marketing & Digitalisering zijn we enthousiast over de reis van Flaviani Verwarming & Sanitair en kijken we ernaar uit om hen te blijven ondersteunen in hun digitale groei.

Als ook jouw bedrijf streeft naar online succes, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we de volgende digitale mijlpaal bereiken!

Wil jij ook samen 'stap voor stap' je business doen groeien?