Holos - by Vanessa

Created To Share

Case Holos - Volledig Groeiplan

Holos By Vanessa heeft via haar passie een mooie community gecreeërd waar ze iedereen wil laten meegenieten van het pottendraaien en mindfullness.

Omdat ook wij geloven in samen groeien was er onmiddellijk een klik en hebben we samen met hen een groeiplan opgesteld om hen te helpen hun boodschap te verspreiden.

Van een professionele website met een Online boekingssysteem & Online shop tot Lokale Online Marketing Strategie.

Stap voor stap

Webdesign & Online boekingssysteem

Een mooie website die zonder twijfel hun boodschap overbrengt met een meer dan zen-gevoel was het startpunt van onze reis samen. Hosting, onderhoud, aanpassingen  & security  blijven we voor hen verzorgen.

Check hun nieuwe website hier: https://www.holosinfo.be/

De mooie groei van Holos bracht ook heel wat administratie met zich mee door de workshops die vlot uitverkochten. 

Daarom vroegen ze ons om een online boekingssysteem toe te voegen aan hun website. En of Vanessa tevreden was met de automatische betalingen en bevestigingen!

Lokale Marketing

Een mooi opgebouwde ‘Google My Business’ bedrijfspagina met reviews  is onmisbaar voor betere lokale zoekresultaten maar nog belangrijker toont de goede service en tevredenheid van de klanten.

Video

Vanessa wou dat we de sfeer & de gezelligheid van haar workshopruimte en workshops beter overbrachten naar de buitenwereld toe daarom besloten we om een video & fotoshoot te gaan doen bij hen in Mal.

Deze beelden werden dan weer gebruikt voor hun campagnes maar ook op artisanale markten en evenementen.

 

Social Media Marketing

Om de pottenbakworkshops & cursussen aan een breder publiek te tonen hebben we ingezet op Facebook & Instagram betalende campagnes en remarketing.

Door samen zeer goed na te denken over de doelgroepen wisten we maand na maand super resultaten neer te zetten waardoor elke workshop en cursus ruim op voorhand was volgeboekt. Over gans 2022 wisten we door deze slimme campagnes meer dan 180 workshop & cursusplaatsen te verkopen aan een kostprijs van 5,30€ per sale met een gemiddelde waarde van 142€ wat een ROAS betekend van meer dan 2600%.

Next up

Volgende stappen zijn het afwerken van de webshop om hun creaties makkelijker te verkopen en hierop in te spelen met wederom slimme campagnes.

Ook gaan we een nieuwsbriefcampagne & blog opstarten om de mensen nog beter te laten meeleven met het Holosverhaal.

Wil jij ook samen 'stap voor stap' je business doen groeien?