Rent Your Party

A LITTLE PARTY NEVER KILLED NOBODY

Rent Your Party: Een Digitaal Feestje Bouwen van A tot Z

Rent Your Party, jouw partner voor feest- en evenementmateriaal, zocht een totaalpartner voor hun online aanwezigheid. Samen werkten we een groeiplan uit dat alles omvatte.

Van een professionele website met lokale marketing tot effectieve SEA, Social Media Marketing en een doordacht SEO-plan.

“A LITTLE PARTY NEVER KILLED NOBODY” zegt Rent Your Party, en wij helpen om die feestideeën te realiseren.

Klantvriendelijkheid, service, vertrouwen en stiptheid zijn hun handelsmerken, en wij delen dezelfde filosofie. Bij Rent Your Party vind je eerlijke communicatie zonder franje en loze beloftes.

Samen zetten we hun online aanwezigheid op het juiste spoor, net zoals zij elk feest tot een succes maken. Op naar nog meer online groei!

Stap voor stap

Bij Gradatus Online Marketing & Digitalisering hebben we het voorrecht gehad om samen te werken met Rent Your Party, een bedrijf dat klantvriendelijkheid, service, vertrouwen en vooral stiptheid hoog in het vaandel draagt. Onze gezamenlijke reis heeft Rent Your Party geholpen om online uit te groeien tot een synoniem voor feestverhuur en evenementenorganisatie.

Webdesign: Een Website die de Toon Zet

Een sterke online aanwezigheid begint met een website die niet alleen de diensten van een bedrijf weerspiegelt, maar ook zijn waarden en toewijding. We hebben een moderne en aantrekkelijke website voor Rent Your Party ontworpen, waar klantvriendelijkheid en stiptheid centraal staan.

De nieuwe website kan je hier ontdekken!

De website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijk en informatief, zodat klanten snel en eenvoudig de perfecte feestbenodigdheden kunnen vinden en deze dan ook toevoegen aan hun winkelmandje om vervolgens een prijsofferte aan te vragen.

Branding: Ontdek de kracht van een sterke branding

Ook hebben we voor Rent Your Party een complete branding ontworpen.

Hierbij hebben we aangetoond hoe het gebruik van de juiste kleuren tot het ontwerpen van een logo, kan leiden tot online succes. 

Tip: Vergeet hierbij ook niet het belang van een duidelijke en constante Tone-of-Voice om op de juiste manier met je doelpubliek te communiceren!

SEO: Toppositie in Zoekresultaten

Onze zoekmachineoptimalisatie (SEO) inspanningen hebben Rent Your Party geholpen om organisch hoger in Google te verschijnen. Dankzij onze strategieën staat Rent Your Party nu op de eerste pagina en zelfs bovenaan de zoekresultaten bij bepaalde relevante zoekopdrachten. Dit heeft geleid tot aanzienlijk meer zichtbaarheid en klikken van potentiële klanten.

SEA: Conversies die het Verschil Maken

Met meerdere Google Ads-campagnes, waaronder een  search campagne en performance max campagnes, hebben we opvallende resultaten behaald voor Rent Your Party. Met de Google Ads Campagne behaalde we een gemiddelde Clickthrough Rate van 17% op onze search campagne.

Het resultaat?

We behaalde aan de hand van Google Ads 175 conversies. De conversies werden gemeten door middel van Google Analytics. De kost per lead bedraagt hierbij maar €1.22!

Deze campagnes hebben niet alleen het aantal offerteaanvragen verhoogd, maar ook de naamsbekendheid van Rent Your Party vergroot.

Sociale Media: Een Community Opbouwen

Om de betrokkenheid van Rent Your Party bij hun klanten te vergroten, hebben we hun aanwezigheid op sociale media gelanceerd. We hebben zowel een Facebook- als een Instagram-bedrijfspagina aangemaakt en deze beheerd aan de hand van een duidelijk contentplan.

Hiermee hebben we niet alleen een community van enthousiaste klanten opgebouwd, maar ook een effectieve manier gevonden om nieuws te delen, evenementen aan te kondigen en feedback van klanten te ontvangen.

De samenwerking met Rent Your Party is een perfect voorbeeld van hoe digitale marketing kan leiden tot online succes. Het harde werk en de toewijding van beide teams hebben geresulteerd in een sterke online aanwezigheid voor Rent Your Party. We zijn verheugd om samen met hen de volgende stappen te zetten op weg naar nog meer groei en succes.

 Zin om samen een feestje te bouwen? 

Wil jij ook samen 'stap voor stap' je business doen groeien?