PowerYourself

Power Your Home

PowerYourself: Van Ingenieurschap tot Online en Offline Succes

Ingenieurs met een missie: dat is waar PowerYourself om draait. Opgericht door twee pragmatische ingenieurs met een visie om klanten zelfvoorzienend en onafhankelijk te maken, is Power Yourself de spil geworden in de wereld van zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen en eco-verwarming.

Samen gingen we een uitdagende missie aan. Om deze missie succesvol af te werken hebben we PowerYourself geholpen met zowel Online als Offline marketing. Zo hebben we een website voor hun gemaakt, hun sociale media opgestart en onderhouden en ook reclameborden gedesigned.

Stap voor stap

Bij Gradatus Online Marketing & Digitalisering zijn we trots dat we mogen samen werken met PowerYourself, een bedrijf dat betrouwbare producten, gevestigde merken, service en vooral stiptheid belangrijk acht. Onze gezamenlijke reis heeft PowerYourself geholpen om online en offline uit te groeien tot een synoniem voor groene energie en duurzaamheid.

Webdesign: Een Portal naar Groene Energie

We begonnen met het bouwen van een website die niet alleen de technische expertise van PowerYourself weerspiegelde, maar ook hun passie voor duurzame energie. Hosting, beveiliging en gebruiksvriendelijkheid stonden centraal bij de ontwikkeling. De website werd een toegangspoort tot hun wereld van groene energie, met oog voor details zoals technische specificaties en gebruiksvriendelijke navigatie.

Wil je zelf een kijkje nemen? Je kan de website hier terugvinden!

SEO: Brandstof voor Online Dominantie

Onze SEO-inspanningen omvatten een uitgebreid plan:

Van technische optimalisatie tot contentverbetering en backlink-strategieën. We werkten nauw samen met PowerYourself om hun online aanwezigheid organisch te vergroten en hen te positioneren als experts in hun vakgebied. Zichtbaarheid en autoriteit waren onze doelen, en we hebben ze behaald.

SEA: Adverteren met Impact

Onze zoekadvertentiecampagnes (SEA) in zowel het Nederlands als het Frans hebben Power Yourself op de kaart gezet. Met zoekcampagnes en performance max-campagnes bereikten we een breed publiek, terwijl de Franstalige landingspagina hielp om ook in Wallonië te schitteren.

Sociale Media: Groen Verbindt

Op sociale media hebben we Power Yourself naar voren gebracht met boeiende content op Facebook, Instagram en LinkedIn. Een doordacht contentplan hield hun volgers betrokken, en onze eigen stijl voor contentcreatie liet een blijvende indruk achter.

Sociale Media Marketing: Doelgroepen in de Spotlight

Met Meta-advertentiecampagnes bereikten we zowel koude als warme doelgroepen. We bouwden een relatie op met potentiële klanten en zorgden voor conversies met doelgerichte advertenties en opvallende remarketingcampagnes.

Koude doelgroepen bestaan uit klanten die nog niet in contact zijn geweest met je bedrijf en dus ook je bedrijf waarschijnlijk niet kennen. Deze werden zorgvuldig opgemaakt aan de hand van gedetailleerde Buyer Persona’s die gebaseerd waren op demografische gegevens. 

Warme doelgroepen zijn doelgroepen die wel al in contact zijn geweest met je merk. Hiervoor werden gerichte remarketingcampagnes opgezet om deze opnieuw aan te spreken. 

Videomarketing: Een Visuele Triomf

We hebben ook verschillende video marketing campagnes uitgevoerd. Dit omvatte het maken van testimonials bij tevreden klanten, waarbij we eerst de vragen zorgvuldig uitschreven om de beste inzichten vast te leggen. Daarnaast hebben we adembenemende dronevideo’s geproduceerd van projecten waar PowerYourself aan werkte, waarmee we hun indrukwekkende werk in beeld hebben gebracht.

Offline Marketing: Laat Jezelf Zien

Naast onze online inspanningen hebben we PowerYourself ook offline in de kijker gezet.

Bij PowerYourself draait alles om groene energie en onafhankelijkheid, en onze strategieën hebben hun visie tot leven gebracht in de digitale wereld. Van zonnepanelen tot laadpalen, we hebben de kracht van online dominantie ontketend. Samen gaan we verder op weg naar een groenere toekomst.

Ook opzoek naar zowel Online als Offline zichtbaarheid?

Wil jij ook samen 'stap voor stap' je business doen groeien?