Houtbewust

WAAR EEN UNIEK KARAKTER & PUUR VAKMANSCHAP ELKAAR ONTMOETEN

Houtbewust: Waar Webdesign en Pure vakmanschap elkaar ontmoeten

Bij Gradatus Online marketing & Digitalisering hebben we er altijd in geloofd dat een goed webdesign meer is dan alleen maar pixels en code.

Het gaat om het vastleggen van het hart en ziel van een bedrijf, en dat is precies wat we hebben gedaan voor onze klant, Houtbewust.

Houtbewust is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte houten interieurontwerpen dat altijd streeft naar perfectie. Hun filosofie? Het vervullen van de unieke wensen en behoeften van hun klanten, en dit streven naar maatwerk moest duidelijk weerspiegeld worden in hun online aanwezigheid.

Een match made in heaven dus…

Stap voor stap

Bij Gradatus Online marketing & Digitalisering hebben we er altijd in geloofd dat een goed webdesign meer is dan alleen maar pixels en code. Het gaat om het vastleggen van het hart en ziel van een bedrijf, en dat is precies wat we hebben gedaan voor onze klant, Houtbewust.

Houtbewust is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte houten interieurontwerpen dat altijd streeft naar perfectie. Het vervullen van de unieke wensen en behoeften van hun klanten, en dit streven naar maatwerk moest duidelijk weerspiegeld worden in hun online aanwezigheid.

Om dit doel te bereiken, zijn wij als marketingbureau een diepgaande samenwerking aangegaan met Houtbewust. Het begon allemaal met het bouwen van een website die niet alleen hun prachtige ambacht weerspiegelde, maar ook een naadloze online ervaring bood voor hun klanten. Je eigen website is tenslotte ook je online visitekaartje!

Webdesign: Een Duidelijke Visie

Onze in-house webdesigners Kevin en Levi hebben de visie van Houtbewust omgezet in een prachtige, responsieve website die de pure vakmanschap van hun werk benadrukt. 

De website ademt vakmanschap uit, met een stijlvolle lay-out, meeslepende Visuals en gebruiksvriendelijke navigatie.

Hosting op Maat

Maar webdesign is niet alleen visuele aantrekkingskracht! Het gaat ook om prestaties en betrouwbaarheid. Daarom hebben we niet alleen de website ontworpen, maar hebben we ook gezorgd voor de hosting. 

Met snelle laadtijden en een betrouwbare hostinginfrastructuur zorgen we ervoor dat de online aanwezigheid van Houtbewust altijd beschikbaar is voor hun klanten.

Resultaten om Trots op te Zijn

Sinds de lancering van hun nieuwe website hebben we gezien hoe Houtbewust nieuwe hoogten heeft bereikt. Hun klanten kunnen nu gemakkelijk door hun indrukwekkende portfolio van op maat gemaakte ontwerpen navigeren en direct contact opnemen voor offerteaanvragen. 

Het aantal bezoekers en conversies is gestaag toegenomen, wat aantoont dat de website niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook effectief is in het aantrekken van potentiële klanten.

Conclusie

Bij Gradatus Online marketing & Digitalisering zijn we er trots op dat we hebben kunnen samenwerken met Houtbewust om hun visie tot leven te brengen in de digitale wereld. Ons webdesign heeft bijgedragen aan het versterken van hun online aanwezigheid en het bereiken van hun doelen. 

Als jij ook op zoek bent naar een partner die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen, neem dan gerust contact met ons op.

Houtbewust is het bewijs dat wanneer webdesign en pure vakmanschap samenkomen, iets buitengewoons kan ontstaan. Bekijk hun prachtige werk en ontdek de magie van maatwerk op Houtbewust.be

Samen kunnen we jouw bedrijf net zo uniek en inspirerend maken online als Houtbewust dat is in hun vakmanschap.

Next up

Volgende stappen zijn hen ondersteunen met het opbouwen van professionele socials en lead campaigns

Wil jij ook samen 'stap voor stap' je business doen groeien?

Gradatus Online marketing Tongeren - Webdesign & development - Levi